perjantaina, syyskuuta 05, 2014

Tuunailuvaihe


Tigerista ostettujen vanerihuonekalujen muutos on edennyt. Ensin kokosin sängyt, mutta ne eivät ole niin tukevia kuin toivoin. Eli palaan sänkyihin myöhemmin.

I have done more to the wood veneer pieces I found in Tiger. First I assembled the beds, but they don't feel as sturdy as I hoped for, so you will see them later.


Jalkalamppu kaipasi myös lisää tukea, mutta se oli helppo toteuttaa kapeilla jäätelötikun paloilla. Liimasin varren molemmille puolille alkuperäistä kapeamman tikun ja niin varsi sai paremmin kolmiulotteisuutta. Kuvasta ei nyt ilmene alaspäin levenevä ristin muotoinen yläosa, jonka päälle ompelin sopivan varjostimen. Varjostin pysyy oikein mainiosti tiukasti paikoillaan ilman liimaakin.

The floor lamp isn't sturdy either, but that was easily fixed with popsickle sticks. I put two narrow strips on both sides of the original base, and I think they give nice depth to the design. I sewed shader piece from cotton fabric, it goes very well on top of the cross shape lamp.


Tässä vertailukuva itse tekemääni jalkalamppuun. Omani alusta näyttää aivan liian pieneltä ja varjostin suurelta! Mutta jalkalamppujahan on monenlaisia oikeastikin. Ei tuo vihreä varjostiminen liian matala mahda olla, eiköhän se valaisen norsurouvan kirjaa sohvalla istuttaessa.

Here is a comparison photo with floor lamp made by me. I made mine longer, but I don't think the green shaded lamp is too short. I guess my figures can sit on a sofa reading witht this lamp.


Setin mukanahan tuli vaahtomuovipaloja tuolien ja sohvan pehmusteiksi. Minä käytin niitä omien pehmustimieni täytteinä, kun olivat juuri sopivan muotoisia. Tuolin malli on kyllä hieman pieni, kun norsurouva vie yli puolen sohvan tilasta.

The set included foam pieces as cushions for sofa etc. I used them as stuffing for the cushions I made :D I need to make a cushion for back too. This is a small love seat for them, as my adults fill over half of the sofa.


post signature

Ei kommentteja: