lauantaina, joulukuuta 25, 2010

Embossausta

Distress Inkit ovat olleet pettymys, mm. kannet irtoavat liian helposti. Tämänkin kortin leimakuva ei näyttäisi niin rakeiselta, jos musteet toimisivat kirkkaiden leimojen kanssa. Käsittämätöntä, että niillä voi tehdä kaikkea mahdollista, mutta leimaaminen polymeerileimasimilla vaatii vippaskonsteja! Taustan paperin tein itse distress inkeillä ja Artemion tekstileimalla, taustalla epätäydellinen leimaus ei niin haittaakaan. Osallistun kortillani Simon Says Stampin haasteeseen.

I'm disillusioned with Distress Inks. You can do all sorts of magic with them, but stamping with clear stamps doesn't work! The image in this card is probably my fourth try, and embossed with clear embossing powder. I made the background myself, there the incomplete stamping doesn't matter so much. I take part in Simon Says Stamp challenge.

Tähän teinkin kuvan sitten versamarkilla ja kultaisella kohojauheella, ne kun toimivat varmasti. Tausta on tehty samalla tavalla, mutta käytin ensimmäistä kertaa joy fold -taitosta. Kaikki leimat ovat Inkadinkadoon, ja tausta on tehty samalla tavalla kuin edellisessä kortissa. Osallistun Stamptacular Sundayn haasteeseen.

I used the Joy fold card for the first time. The decorations are made by Versamark and Inkadinkado stamps. Tree would have looked gorgeous with green embossing, but I took the easy way and used Versamark and gold embossing powder. I enter this card in the Stampatacular Sunday Challenge.

Hauskaa joulua kaikille lukijoilleni!
Merry Christmas to all of my readers!
~~~
Edit. 26.12.2010

Jälkimmäinen vihreä kortti valittiin kolmen parhaan joukkoon Stamptacular Sunday haasteessa!

The green card with a tree was selected one of the top three at Stamptacular Sunday!

2 kommenttia:

Lorraine A kirjoitti...

Gorgeous cards :-) absolutely stunning, the images and design are beautiful !! :-)

hope you had a lovely Christmas :-)
thanks for joining us on the Simon Says Stamp Challenge
luv
Lols x x x

Fabiola kirjoitti...

elles sont féériques, j'adore, biz