keskiviikkona, marraskuuta 21, 2012

Muistoja keväältä / Memory of last spring


Tämä on äitienpäiväksi tekemäni kortti. Jotain luonnosta käytin, mutta enää ei ole hajuakaan mitä. Luonnoksessa oli ympyrä, mutta en halunnut käyttää leimakuvaa tms. Keksin käyttää X-cutin perhosleikkuria ja jättää perhosen paperiin kiinni. Kuvasta ei oikein näy hennosti valkoisella leimatut korttipohjan kukat. Käytin ensimmäistä kertaa tässä kortissa Reprintin onnea-leimaa, jonka sain Carolan kautta hankittua. Käsinkirjoitettu 'äidille' ei oikein onnistunut, mutta sillä mentiin. Paperit ovat Papermanian paperikoista.

Osallistun Stampavie ja Stampin' For the Weekend haasteisiin.

I made this card last spring as a Mother's day card. I used a sketch (don't know anymore which one it was), but it had a round piece on a vertical pennant. I didn't want to use a stamped image, so I had the idea of punching a butterfly with an X-cut punch, but didn't cut it out. The papers are cut from Papermania paper packs.

I have faux stiching for the Stampin' For the Weekend Challenge. Pearls on the butterfly and the swirls on the sentiment are for the Stampavie Challenge.

 post signature

2 kommenttia:

Fabiola kirjoitti...

ce qu'elle est élégante!! biz

Nimetön kirjoitti...

Hyvin kaunis ja yksinkertainen kortti. Erityisesti kortin väritys on ihana! Hieno idea olla leikkaamatta perhosta irti paperista, onnistunut kokeilu :)