perjantaina, marraskuuta 09, 2012

Neiti Anya hatullaan - Miss Anya with a hat

Tämä kortti on tehty jo viime keväänä, mutta jäänyt esittelemättä. TGF:n perjantai-haasteessa pyydetään leimaamaan oma taustansa, ja sitähän minä teen paljon ja tämäkin kortti sattuu siihen. Tämä on ensimmäinen korttini TGFn Miss Anya Hats -setillä - olen mieltynyt istuviin tyttösiin. Käytössä on myös Reprintin upea Onnea-leimasin. Ruusuympyrä on Upkitin pienestä lehtiöstä, ja löysin melkein saman sävyistä paperia neitokaisen hattuun, hameeseen ja kenkiin.

I made this card last spring, but haven't showed it. Today it goes with TGFs Farm Fresh Friday challenge, where stamped background was asked (I do a lot of those!). Here I use the Miss Anya Hats girl for the first time, I like them sitting down. The doily went well behind the round mini paper. I paper pieced Miss Anyas hat, skirt and shoes with a matching paper.


 post signature

2 kommenttia:

Fabiola kirjoitti...

adorable et si féminine, biz

Shiroyuki kirjoitti...

Onpa todella suloinen kortti! Ainut miinus siitä, ettei pitsinen tausta sovi ehkä tyylillisesti niin hyvin tytön kanssa, kun sillä on arkisen oloiset vaatteet. Voin olla toki väärässäkin. Hatun rusetti on ihana!