tiistaina, marraskuuta 13, 2012

Ihania yllätyksiä / Lovely surprisesMarian gallupissa voittamani miniversio hänen nukkekotikirjastaan saapui parahisti eilen - tänään on syntymäpäiväni! Kirja sopii mainiosti minunkin nukkekotiini, pitäisi ehkä hankki isonakin että voi ohjeita toteuttaa :) Mukana oli myös suloisi printtejä.

Maria made a dollhouse book of wooden instructions and I won the mini version in a gallup. It arrived yesterday, just in time for my birthday today! The minibook goes well for my dollhouse too, but I probably need the real one to complete instructions.

Syntymäpäivälahjaksi sain äidiltäni lyhdyn! Prisman jouluosastolta löytyi puinen ihanuus, jossa on rautalanka-aitaa. Korkeutta noin 30 cm ja levettä 18 cm. 

My mother gave me a wooden lanter as a birthday gift. I love the metal wires. It's about 30 cm high and 18 cm wide.
Vähän suuri on pikkaraisille kuitenkin. Lattia kaipaisi aika paljon korotusta ja se näkyisi reunasta. Se ei ehkä häiritse niin paljon jos avaan yhden seinän oveksi, ja koristaisin loppuja ikkunoita. Ehdotuksia?

 It's a little bit for my dollhouse habitants. I could raise the floor, but it would show through. Maybe I'll open one side as a door, and the highness of the fence wouldn't bother so much. Any suggestions?
post signature

Ei kommentteja: