perjantaina, syyskuuta 07, 2012

Roosaa ja yksinkertaistaKokeilin vaihteeksi yksinkertaista tyyliä, Clean & Simple Stamping haasteen luonnoksen innoittamana. Perhoset on leimattu Victorian Velvet Distress musteella ja Prima Marketing perhosleimoilla, lisäksi leikkureilla tein isoimman perhosen. Teksti Nea-Idean. Tykkään kortista, tällaista yksinkertaista tyyliä tullaan täällä jatkossa näkemään.

My version of the Clean & Simple Stamping sketch using Victorian Velvet Distress Ink and Prima Marketing butterfly stamps. Also used butterfly punches and the sentiment is Finnish for nameday. I like this simple style, you'll see more of this in the future I think.

5 kommenttia:

Fabiola kirjoitti...

tout en finesse et en délicatesse, superbe, biz

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Upea! Todella tyylikäs ja kaunis.

Patrice kirjoitti...

Great take on the sketch - I'd love for you to link up at 52 Card Pickup this week!

http://www.oldbackporch.com/2012/09/52-card-pickup-week-36.html

Talviomena kirjoitti...

Itse tykkäisin ehkä enemmän, jos perhonen olisi keskellä. Jotenkin tuo tyhjä kohta häiritsee. Mutta ihana on tuo perhonen ja kiva idea nuo perhosleimat. Yhdistelmä on tosi hieno. Omat leimasimeni vain lojuvat laatikon perällä, kun en ole keksinyt, mihin niitä käytän...

Anonyymi kirjoitti...

Kortti on kyllä aika pelkistetty, mutta siinä on kuitenkin sen verran yksityiskohtia, että se ei ole tylsä. Kaunis kortti ja väritkin on kivat.. tykkään paljon tästä kortista :)