keskiviikkona, syyskuuta 05, 2012

Valkoista pitsiä


Ehei, ei blogini ihan kuollut ole. Paljon on tullut kesällä tehtyä, ehkä jutut tulevat syksyn aikana esitellyksikin. Tässä on uusin korttini, kun the Greeting Farmin perjantaihaasteessa pyydetiin kokonaan valkoista korttia. Korttipohjaan tein itse Versamarkerilla pilkkuja, mutta kuvassa kovin heikosti näkyvät. Kuvana Miss Anya Love setin tyttö. Vähän pelkistetty tuli kortista, harkinnassa on vielä lisätä pieniä itse tehtyjä kukkia. Leimattua pyydetään Simonin haasteessa.

Sorry readers, I have been pretty busy during the summer, maybe I'll show them during the fall. All-white was asked on the Greeting Farms Farm Fresh Friday Challenge, so here's my card. The lovely girl is from Miss Anya Love set. I dotted the cardbase, but isn't so visible in the picture. Card seems a little plain, maybe I'll add white punched flowers. Stamping was asked in the Simon Says Stamp Challenge.

5 kommenttia:

Fabiola kirjoitti...

oh! mais qu'elle est mignonne, tout en blanc...trop chouette, biz

Lin kirjoitti...

What a perfect little lady! Thanks so much for joining us at the Simon Says Stamp challenge this time!

eva kirjoitti...

miss anya is so pretty on this card! great job!

Talviomena kirjoitti...

Ihana kortti! Mutta tytöllä olisi voinut vielä olla lumenvalkoiset hiukset. Minusta kortti ei ole liian pelkistetty. Miltähän vaaleanpunasävyinen versio näyttäisi...

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kortti taas kerran! Tyttö istuu kivasti nauhan päällä. Olen samaa mieltä talviomenan kanssa siitä, että tytön hiukset olisivat vielä voineet olla valkoiset tai harmaan sävytteiset, niin kortti olisi vastannut haasteen vaatimuksia paremmin.. mutta kuitenkin hieno kortti :) Jos kortin ei tarvitsisi olla kokonaan valkoinen niin, tähän sopisi hyvin joku tehoste väri. Voisi näyttää kivalta, jos esim. nauha ja tytön rusetit tytön hiuksissa olisivat saman väriset vaikka vaaleanpunaiset tai vaaleanvihreät.