torstaina, helmikuuta 28, 2013

Uusia pikkaraisia / some more critters

Muutama kuukausi sitten ostin joukon pikkaraisia.

Few months ago I bought a lot of flocked critters.


Nämä ovat ilmeisesti Forever friends nalleja. Lienevät lapsia, kun ovat hieman pienempiä kuin Forest Families lapset. Raajat ovat liikuteltavissa, tosin jäykästi. Nukka on aika kulunut, mutta ne ovat yllättävän kivannäköisiä. Vähän tekisi mieli tehdä niille asunto tms.

The first ones are flocked Forever friends figures. I think these are children, they are a little smaller than Forest Families children. They have movable arms and legs, and they are suprisingly cute. 


Mukana oli myös Forest Families norsuperhe. Näiden nukka on todella hyvässä kunnossa, oikein hämmästyin. Olen vähän miettinyt miten ne voisi laittaa esille, ei nyt ihan vitriiniin mutta jotain sen suuntaista. Vaatteet ovat vähän oudot, isän housut eivät oikein istu, mutta pidän erityisen paljon tytön mekosta.

I got a Forest Families elephant family too. They have such a good flock, I have thought about putting them on display. The fathers pants don't suite very well, but I like the girls dress.


Tässä syy miksi ostin koko joukon, virtahevot! Ne ovat juuri niin söpöjä kuin odotinkin. Virtahevosta tulee oikein söpö tyttönä, joten täytyy tehdä söpöjä vaatteita.

These are the reason for buying this lot - hippos :) I wanted to see them in real life, and they are just as cute as I expected. I have feeling that little hippo would look adorable as a girl, so there will be cute clothes for her.


post signature

Ei kommentteja: