tiistaina, lokakuuta 04, 2011

Ompelukone


Tällaisen löydön tein äitini tavaroista: teroitin, joka näyttää ompelukoneelta! Mistä lie koululaispaketista kotoisin, mutta oikein sopiva nukkekotiin. Maton tein Novitan hapsuisesta Jive-langasta neulomalla, tämä yksilö on jo matkannut maailmalle uuteen kotiin joten täytyy värkätä toinenkin.
I found something very interesting that my Mom had: a pencil sharpener shaped like a sewing machine! Quite cute pink thing. The rug I knitted myself from a fringed yarn. I already sent this one to a friend, so I'll do another one.

Ompelukone oli liian korkea pöydällä pidettäväksi, joten rakensin sille jalustan jäätelötikuista :) Piti vähän mittailla ja muuta, että sain kaarevan reunan myötäisesti rakennettua. Ompelukone ei ole kiinni pöydässään vaan sen voi nostaa siitä poiskin.
The sewing machine was too high to be on table, so I did a pedetal for it! I used ice pop sticks, and it was quite hard to make accompany sweeped thing. The machine is just on top of the pedestial, it can be taken off.

Ompelukone on siitä myös melko kiva, että kampea voi pyörittää! Kuva muuten vähän ehkä tärähtänyt, mutta valitettavasti parhain.
Cool thing about the sewing machine is, that the crank can be turned :) Sorry for jolted images, I'll try to get better ones.

1 kommentti:

tilkkutiina kirjoitti...

Oi minkä ihanuuden olet löytänyt.Ja mikä ihana väri