maanantaina, huhtikuuta 25, 2011

Ruusuista

Tässä kortissa halusin kokeilla Prima Marketing -firman uusia leimojani. Tai no, ruusu ja kehys on hankittu jo viime syksynä, mutta en keksinyt miten käyttää niitä. Ruusu ja kehys on leimattu versamarkilla, embossattu värittömällä kohojauheella, ja väriksi on levitetty chipped saphire distress mustetta. Pitsikin on embosattu värittömällä kohojauheella, mutta otti kivasti väriä korttipohjasta :) Taustan ruusut on leimattu versamarkilla, teksti aakkosleimoilla ja koristeena vain pari puolihelmeä.
Osallistun Simon Says Stampin embossing haasteeseen, A Spoon Full of Sugarin juhlimis- ja Stampavien syntymäpäivähaasteisiin. Kyseessä on synttärikortti, vaikka kävisi varmaan moneen muuhunkin tlanteeseen.

In this birthday card I wanted to try out my Prima Marketing stamps, they are so lovely :) I stamped the rose and frame with Versamark, embossed with clear embossing powder, and coloured with Distress Ink. I also embossed the lace with clear embossing powder, but it got beautiful color from the cardstock :) I stamped the roses on the background with Versamark, and the only embellishments are couple of half pearles. I take part in challenges of Simon Says Stamp (embossing), A Spoon Full of Sugar (celebrations) and Stampavie (birthday).

2 kommenttia:

Fabiola kirjoitti...

sobre et très chic, tu devrais essayer les challenges clean et simple de less is more, biz

Jane kirjoitti...

Beautiful card! Thanks for joining us at Simon Says Stamp, hugs, Jane x