perjantaina, huhtikuuta 29, 2011

Aitoa posliinia!

Luen usein Hannelen minilöytöjä kirppikseltä ihailen, mitä löytöjä voikaan tehdä. Tänään olen onnesta soikeana, kun onni suosi minua kerrankin. Ei pitänyt edes mennä kirppikselle, mutta hairahduin ohi kulkiessani.

Uskomaton sisältö kolmen euron kalustepussilla! Posliinisia nukkekodin kalusteita - olin pudottaa leukani lattiaan kun tajusin asian. Niin ihastuttavat kukkakuviotkin :)

Peili on melkoisen ihana. Ennen kuvausta ajattelin pahimmat sormenjäljet poistaa, mutta pienestä hieronnasta peili jo irtosi kehyksistä, mutta se on helposti korjattavissa.

Lempparini näistä taitaa olla lavuaari, niin ihana :) Hanat olivat irronneet, täytyy kiinnittää ne liimalla. Hanat näköjään peittävät altaan pohjassa olevan reiän.

Vessanpönttö ei ole täydellinen, sivussa oleva reikä kielii puuttuvasta osasta. Muovinen kansi on nostettavissakin.

Amme aivan liian kapea ja pohja on kummallisen korkealla. Mutta äiti melkein yltää lapsia pesemään siinä!
In fleamarket today I found some porslin miniature furniture for bathroom! They are real porslin and so cute :) The size isn't the best (tub too small etc), but I don't mind.

2 kommenttia:

Iris kirjoitti...

Upean löydön olet tehnyt ja todella edullisesti!

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Ihania! Todella upea löytö.

Kiitos loistavasta vinkistä, eipä ole tullut mieleen ja pitää ehdottomasti kokeilla haaleiden papereiden koristelua musteella.