sunnuntaina, helmikuuta 14, 2010

Prinsessaista ystävänpäivää!

Ihanaa ystävänpäivää kaikille lukijoille! Sen kunniaksi esittelenpä suuritöisimmän tekemäni ystävänpäiväkortin. Halusin kokeilla erikoisempaa korttimallia, ohje täällä.

Aiheeksi valitsin prinsessat, koska se sopisi parhaalle ystävälleni hyvin xD Piti ihan tilata vasemman alanurkan Imaginiscen linna leima, koska linnaa ei minulta löytynyt. Onneksi Paperikeijusta tätä kivaa leimaa vielä löytyi.

Perhoset Woodwaren leikkurilla, Papermanian kruunu (Snag'em Stamp Duos -  Pixie Princess) on embossattu kultaisella, vaunutkin ovat Imaginiscen Fairest of them all kokoelmasta. Keskellä oleva karusellihevonen on aivan ihana leima, joka on vain vähän aikaa saatavilla digitaalisena Whimsy Stampsilta. Tuotot menevät Haitin katastrofista kärsineiden auttamiseen. Sydän on My Graficon ilmaisia digileimoja. Sydänanauha on myös Woodwaren leikkurista.

Idea korttiin lähti alun perin The Greeting Farmin prinssi Ian leimasta, jonka väritin Kaunottaren ja Hirviön prinssin tapaan. Sopivaa prinsessarunoa ei löytynyt, joten tulostin itse Papermanian Regency lehtiön paperille prinsessan listan. Pieni koira on Penny Blackin setistä.
A special Valentines Day card for my best friend, who's fond of princesses. Happy Valentines Day!

2 kommenttia:

Fabiola kirjoitti...

wouah toute une histoire en quelques tampons c'est superbe biz

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Tämä on aivan mielettömän upea kortti! Hauskasti olet yhdistänyt eri valmistajien leimasimia.