perjantaina, helmikuuta 19, 2010

Leimat saapuivat :)

Ensimmäiset leimat, joihin ihastuin, olivat Penny Blackit ja Inkadinkadoot. Ensimäisten hankkimien oli helppoa, mutta jälkimmäisiä en löytänyt halvalla tältä mantereelta.
Joten piti tehdä tilaus valtameren toiselle puolelle, Simon Says Stamp! -kauppaan. Olen saanut tartutettua askarteluharrastuksen kämppikseeni, ja yhdessä saimme kasaan tarpeeksi ison tilauksen eli ilmaiset postikulut. Yllättävän nopeasti tuli: tiistaina olivat pistäneet postiin ja viikon kuluttua keskiviikkona sain hakea postista :P Tilasimme lähinnä leimoja, niin tuli ohuessa paketissa, eikä tullikaan huomannut.

Tässä kaikki tilaamani yhteiskuvassa 0:-) Hyvin yllättynyt olin leimasinten koosta - ne olivat paljon suurempia kuin olin kuvitellut! Taidan hajottaa settejä ja laittaa osan Askartelukirppikselle kunhan kerkiän.

Tässä ensimmäisä kokeiluja liituväreillä. Toimivat vallan mainiosti versamarkilla, mutta näköjään paperilla on paljon merkitystä. Kellään vinkkejä hyvästä paperista?

Prima Flowersin Rosita leimasin on aivan ihana! Tällä saa jatkuvaa ruusukuviota vaikka kuinka paljon, tarvitsen vain harjoitusta leiman asettelussa.

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ihania leimoja!

Johanna kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.