keskiviikkona, kesäkuuta 03, 2015

Kuvausalusta / From sticks


Nukkekotipiireissä puhutaan paljon Bilteman sytykkeistä, mutta myyjältä piti kysyä apua niiden löytämiseksi kaupasta. Mutta tällainen pussillinen on siis kyseessä. Tikut ovat oikein kiva materiaali: suoria, hioittuja ja pintakuviota näkyy. Oksasaksilla niitä on hieman hankala katkoa, mutta kyllä sekin onnistuu.

In Finland dollhouse makers use wood fire starter sticks as material. I finally found a bag of them. The sticks are thicker than popsicle sticks, straight and lapidary.


Ensimmäinen projektini niistä oli kuvausalusta, joka on taustana kuvissa on vilahtanutkin. Hieman oli aikaavievää liimata tikkuja vierekkäin, mutta helppoa oli. Petsasin seinät kerran valkoisella, että vähän erottuvat lattiasta. Vaivan väärti oli ehdottomasti, tällä on niin kiva kuvata pieniä nukkisjuttuja :)

My first project of them was a photograph background, which you may have seen used in previous pictures. It took some time to glue the sticks next to each other, but very easy to do. I stained the walls once with white stain, and left the floor as it was. The project was worth it, I love photographing miniature things on this :)post signature

1 kommentti:

Pika kirjoitti...

I really like it! Are you going to cover the walls or leave them bare? I wish we had those sticks readily available in the shops here, they're great!