sunnuntaina, marraskuuta 30, 2014

Pinguja / Penguins


Pohjapaperin lumihiutaleet ja pistenauhat näyttivät yötaivaan tapaiselta, joten se näytti hyvältä paikalta leimata Penny Blackin pingut :) Itse asiassa pingut on kohokuvioitu mustalla jauheella, että mahdollinen väri pysyy paremmin paikallaan. Nokkiin käytin punaista 3D maalia, joka tuubissa näyttää paljon oranssimmalta. Mustaa laitoin ekaan pinguun ja totesin huonoksi, mutta pyyhkiessä jäljelle jäi harmaa jälki. Mutta eipä se ole ongelma, kun käsittelee kaikki samalla tavalla! Tämä vaihteleva harmaa sopiikin niille paremmin kuin pikimusta. Osallistun Penny Black and More haasteeseen.

I found a decorative paper with snowflakes like stars on a night sky. Under them was a good place to stamp Penny Black penguins. I actually embossed them with black embossing powder. I coloured their beaks with red gloss 3D paint. I used black for the penguins, but wiped it off. It wasn't a disaster after all - the dark grey suits them better than completely black. I enter the Penny Black and More challenge.

post signature

5 kommenttia:

Julia kirjoitti...

that's so adorable :)

Fabiola kirjoitti...

oh mais que c'est mignon,biz

Marigold Creek kirjoitti...

Awww, it's so cute!

Mervi kirjoitti...

Ihana kortti ja tosi hauska leima, en ole tuota tainnut nähdäkään. kiitos kun tulit mukaan Penny Black and more haasteeseen;-))m

brenda kirjoitti...

A gorgeous card and such fun Penguins.

Thanks so much for sharing with us at Penny Black and More challenge.

I have some candy here and you are very welcome to enter.

B x