tiistaina, lokakuuta 07, 2014

Valkoinen kehto / Dream craddle


 Valkoiset metallihuonekalut ovat suosikkejani nukkekodeissa. Valitettavan usein ne ovat liian suuria Forest Families hahmoille, mutta tarkkaan tutkimalla poikkeuksiakin löytyy. Helpompaa olisi, jos pääsisi johonkin paikan päälle näitä vertaamaan. Kärryjä tutkin etukäteen kuvasta ja onneksi oikeastikaan kahva ei ole liian korkealla. Ostin nämä edesmenneestä Pienestä Nukkekotikaupasta.  

I love dollhouse white wire furniture pieces. Unfortunately they usually are too big scale for Forest Families figures. But with careful choosing one can find suitable pieces. I explored the pictures of cart before hand, I was happy when they turned out to be not too high. 


Mittojen perusteella löysin sopivan kehdon. Onhan se vähän liian iso, mutta jos aikuinen yltää kehdon reunan yli, se riittää minulle.

I found white wire craddle is a bit too big, but mothers reach above the edge, so I can live with this. 


Ompelin sopivan patjan kehtoon vaaleanpunaraidallisesta puuvillakankaasta ja petivaatteet Eurokankaan ihanasta ilmapallokankaasta. Valokuvat ovat mitä sattuu, alimman otin pilvisenä iltapäivänä pari päivää sitten, mutta silti se on ylivalottunut.

I made mattress from pink white stiped cotton fabric, and bed linens from pretty balloon cotton. I added piece of pink lace to the duvet. post signature

3 kommenttia:

Talviomena kirjoitti...

Minäkin tykkään tuollaisista huonekaluista :) Ihanat patja ja petivaatteet!

Eaton Blackberry kirjoitti...

Fantastic items! Love them, especially the trolley/cart. It will make for a fine shop!

Somnium kirjoitti...

Wow, they look fantastic! Great finds :)