torstaina, tammikuuta 30, 2014

Massailua / Polymer clay


Tässä on nukkekotikerhomme ensimmäisiä massailukokeiluja. Porkkanat ovat minusta söpöjä, löysin niille ihanan pieniä minigrip-pussejakin! Omenat on värjätty jälkikäteen akryylimaalilla, muut ovat massan väreissä. Viimeinen lautasellinen on appelsiineja, vaikka niissä on tomaattimainen oranssi vivahde kuvassa.

My friend and I tried making miniatures from polymer clay for the first time. The carrots were easiest to make! I so enjoy them, I found a perfect mini-grip bag for them. The apples were coloured afterwards with acrylic paint, others are just clay. On the last plate are oranges, although they look tomatos.


Leipä onnistui minusta parhaiten! Niin pullea, voi vain puuttuu. Kakku on väritetty jälkikäteen eikä näytä kovin houkuttelevalta. Toisessa kakussa on mikrohelmiä marjoina ja väritin kermavaahdon jälkikäteen valkoiseksi.

 I think the bread was my biggest success, so nice and round. Only missing butter. The first cake had to be painted, and it still isn't tempting. The second cake has red miniature beads (no hole) and I recoloured the whipped cream white with acrylic paint.  

post signature

1 kommentti:

Plushpussycat kirjoitti...

Beautiful job! Fimo is fun, isn't it? :-) xo Jennifer