tiistaina, kesäkuuta 14, 2011

Kuulumisia ja löytöjä

Edellisestä postauksesta onkin vierähtänyt jo melkoinen tovi =/ Kevät meni kuin yhdessä hujauksessa, pro gradun kimpussa väkertelin. Ei se vielä valmis ole, mutta olen pitänyt vähän lomaa että jaksaa taas tehdä uudella innolla. Aika vähän olen askarrellut ja nekin ovat jääneet esittelemättä, mutta niistä myöhemmin. Näytän nyt ensiksi ostoksia.
It has been a while since I last posted :( I have been very busy with my masters thesis, a trip to Riga and moving. I'm going to post more often now that summer has come!

Yhden lomaviikon vietin Riikassa häämöttävän valmistumisen kunniaksi :) Ajattelin kertoa, että muuten upeaa kaupunkia ei voi nimittää askartelun ihmemaaksi. Kuvassa kaikki löytöni nimittäin. Taustalla olevat pilvikuvioiset pahvit löysin vanhassa kaupungissa sijaitsevan Galleria Centersin yläkerran kirjakaupasta, jonka vieressä muuten oli lankakauppa. Taisi olla myös ylimmässä kerroksessa se pieni astiaputiikki, josta löysin kuvan keskellä nököttävän pienen kannun.
Galleria Rigassa oli alakerrassa Tiger-niminen putiikki, jossa myytiin vaikka mitä! Ideana ilmeisesti latin tai parin latin hinta. Sieltä löysin neliökirjekuoria, magneettista teippiä ja korulukkoja. Samassa kerroksessa oli japanilaiskauppa, josta ostin oikealla näkyvän lasisen kaulakorun ja teetä. Meripihkarannekoru on torikauppiaalta ja ihana meriaiheinen nenäliinapakkaus jostain satunnaisesta putiikista vanhasta kaupungista. Kolmannessa kauppakeskuksessa vanhan kaupungin lähettyvillä oli myös kangaskauppa ja Tiimari. Tiimarissa oli melko lailla sama valikoima kuin Suomessa, mutta askartelutarvikkeita oli huomattavasti vähemmän.
First here's a picture of my finding from Riga. There weren't any crafting stores, so that's why so little. The Tiger shop was the best, there I found the square envelopes, magnetic tape and little locks. The cloudy cardbases are form a bookstore, the glass necklace in the right from a japan shop, the amber bracelet on the left form the market place, and the tiny white jug in the center from some porcelain shop. The marine themed napkins I bought from some furnishing store, they are so lovely!

Tässä muita ostoksia. Oikealla oleva ihana Stampendouksen leimasin tarttui mukaan Tiimarista alennuskupongilla :) Vasemmalla näkyy löytöni, kun kerrankin satuin torille oikeaan aikaan.
The local craft store chain in Finland, Tiimari, has gotten Stampendous stamps! I bought this beautiful peacock feather stamp. For once, I crossed the local market place at the right day - there was the man selling glass animals. I bought the tiniest once for my dollhouse.

Tarkoitus oli ostaa valkoinen joutsen (minullahan on musta ennestään), mutta tämä sininen joutsen oli niin kovin hellyttävä!

I was going to buy a white swan, but the blue one was so touching.

Ihastuin pöllön uteliaaseen katseeseen ja väreihin, upea lintu.
I liked this owl the minute I saw it - it has curious look in his face. I love the colours too.

Kuinka sattuikaan, että kolmaskin ostokseni on lintu xD En lintuja nimenomaan mennyt ostamaan, mutta tämä kaunokainen oli niin ihastuttava.

So pretty and colourful bird.

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä, saanko esitellä sammakkoprinssin! Se suorastaan hyppäsi koriini, vaikken sammakoista yleensä pidäkkään. Harmi, kun en saanut otettua upeaa kuvaa prinssistä.
The last one isn't a bird at all - this frog prince was so extraordinary, that I had to get it! The image doesn't tell enough, he really is charming :)

1 kommentti:

tilkkutiina kirjoitti...

Siis aivan ihana sammakkoprinssi :o)