keskiviikkona, lokakuuta 20, 2010

Siskolleni


Ensin Sketch Saturdayn haasteen luonnos näytti hyvin kummalliselta, mutta satuin löytämään laatikosta tagi-tarroja, jotka näyttivät oikein sopivalta luonnokseen. Haaste on tosin mennyt aikoja sitten, postaaminen ajoissa ei onnistunut. Tageissa on kuvana neulomusta, joten sopii hyvin siskolleni.
I made this according to the Sketch Saturday, but I'm too late posting about it. At first the sketch looked too odd, but then I found sticker tags perfect for it.

Siskon toivomuksesta väkersin hänelle silmukka- ja kerrosmerkkejä. Tämä on ihan uusi aluevaltaus minulle helmeilyn saralla, joten hain mallia ja inspiraatiota Tikrunmamilta ja Lankaluolasta. Vääntelin silmukkamerkit koruvaijerista. Kilpikonnia olen tehnyt aiemminkin, mutta tällä kertaa siimaan jotta kestävät paremmin. Muotoilu on tosin vaikeampi ja päättely hankalaa. Toiseen kerrosmerkkiin laitoin koristeeksi riipuksen ja toisessa on ihania ruusuja Korutaivaasta.
 
My sister asked me to make Stich markers and Stitch-marker row counters for hand knitting. Tikrunmami and Lankaluola inspired me. This is new for me, but quite fun to make of bead for a change. Hopefully these will work well :)

2 kommenttia:

Judiuni kirjoitti...

Kiitos ihanista merkeistä! :D

Fabiola kirjoitti...

oh la la, que c'est chou, trop girly, biz