lauantaina, toukokuuta 29, 2010

Rannalla / On the beach

Tein tämän kortin pääsiäisen aikoihin The Greeting Farmin Royal Battle haasteen viikolle kaksi, mutta se ei osallistunut silloin. Tein sen  nimenomaan siskolleni, mutta ei ollut aihetta lähettää aiemmin xD

Ihka ensimmäinen telinekorttini. Toista en olekaan joutanut tekemään :( The Greeting Farmin Anya ja kala on väritetty Derwentin watercolor kynillä, ja Inkadinkadon leimat Pebblesin liituväreillä.

Tämä aurinko on niin veikeä.

Purjeveneen värittäminen oli haasteellista: näkyykö valkoinen purje valkoisella taustalla? Keksinpä sitten chalkseilla värittää taivaaseenkin sinistä.

Idean käyttää Imaginiscen linnaa hiekkalinnana sain Marilta jo aikaa sitten, minulla ei edes ollut silloin tätä leimaa. Löysin sattumalta juuri oikeanlaisen paperisilpun palasen, vaaleanruskeaa ja karhea pinta :)

A card I made in March for the Greeting farms Royal Battle, but it didn't get to represent our team then. My first easel card ever, I used chalks for the background with Inkadinkados stamps and watercolour pens for the Greeting Farm stamps.

1 kommentti:

Fabiola kirjoitti...

oh là là tout ces mignons détails, c'est super chou...biz