tiistaina, huhtikuuta 27, 2010

Miksi sen pitäisi olla suorassa?

Jok'ikinen kerta, kun asettelen leimakuvaa tms korttipohjalle, katson ja mittailen tarkkaan että se on suorassa ja sitten painan sen kiinni. Menee kymmenisen sekuntia. Se on vinossa! Aina vain vinossa. Tätä korttia tehdessäni kysyin itseltäni, miksi sen pitäisi olla suorassa?
Laitoin siis kuvan tarkoituksella täysin vinoon. Nyt meni jopa puoli minuuttia, mutta pieni perfektionisti  (jonka läsnäolosta sivumennen sanoen olen vasta viime aikoina tullut tietoiseksi) ei ollut tyytyväinen - nyt kuva ei ole kortin keskellä, vaan vähän liikaa vasemmalla!


After careful measurements I always notice, that the image isn't straight! When doin't this card, I asked myself, why it should be straight? So, the image is askew. But the little perfectionist, a recently found quality of mine, reared it's head and notified, that the image is too much on the left!

Leimat / Stamps - Inkadinkado (by Versamark)
Väritetty / Coloured: Pebbles Inc Chalks
Kehyspaperi / Frame-paper: Papermania Regency.
~
Kuva näyttää olevan keskellä vai? Minä tietysti siirsin sitä  x_x
Can't see, that the image is slightly on the left? I moved it x_x

4 kommenttia:

AN kirjoitti...

Minua vähän nauratti sinun kommenttisi--:) sitä klubipakettia ei enää saa -mutta niitä irtoleimasimia kyllä saa glitteristä ja varmaan pian suomestakin !
Ja ne keijut-eikö olekkin ihania ne leimasimet--näkyyhän sinulla niitten nappikin jo olevan--tilaa-tilaa vain--sit saan sinulta kuvia--jookos ???

Fabiola kirjoitti...

wouah superbe!!

Johanna kirjoitti...

Käytätkö liimaa vai kaksipuolista teippiä? Jos teippiä, niin hyvä keino saada paperit suoraan on laittaa teippi normaalisti paperin reunoille, mutta avata jokaisen teipin suojapaperia vain ihan vähän ja taittaa suojapaperi niin, että se näkyy oikealle puolelle. Sitten kun on saanut kuvan mallailtua oikeaan paikkaan, vetää teippien suojapaperit pois. Kuva pysyy paikallaan, kun se on jo kulmista kiinni. Mutta toisaalta se on niin vähän kiinni, että jos haluaa, se on vielä helppo irrottaa ja suoristaa. Olen lukenut tämän joskus jostain ja siitä lähtien aina käyttänyt! Jos et tajunnu tuosta mun sepustuksesta, niin näytän joskus kun nähdään!

Johanna

Debbie kirjoitti...

A wonderful card, the image is beautiful and I love the matching background paper you have created.
Hugs
Debbie x