tiistaina, maaliskuuta 16, 2010

Päiväunia riippumatossa

Viimeinkin sain aikaiseksi tehdä kortin tästä aivan ihanasta Penny Blackin leimasta "Baby Hammock". Harmi kun vauvakortteja harvemmin tarvii, mutta ehkä se korjaantuu muutaman vuoden sisällä kun itse ja kaverini vanhenemme hiukan.
Käytin kortissa oranssia, se sattuukin Stampavien tämän viikkoiseen haasteeseen. Vauva-aiheinen paperi on jostain skräppäyssetistä, kulmakoriste on tehty versamarkilla ja Tiimarin kulmaleimasimella, kukkanen on bloginamusta, ja sydännappi Askartelukirppikseltä. Tuosta pätkästä tuli nyt sitten viimeinen pitsini Fiskarsin leikkurilla, se meni rikki nimittäin :( En ymmärrä miten moista voi tapahtua, ei se ollut kolahtanut mihinkään tms, että muoviosa rikkoutuisi. Sainpahan rahat takaisin Prismasta, täytyy ostella joku toinen leikkuri joskus.

My first card with this adorable Penny Blacks stamp "Baby Hammock". I take part in Stampavies challenge, they asked to use orange in the card. I used chalks to decorate the edge of the stamped image and the corner decoration stamped with Versamark.

4 kommenttia:

Anne H. kirjoitti...

Such a lovely card!
An adorable image and lovely details.
Thanks for joining us this week at Stampavie and More.
Anne :)

Valoudesbois kirjoitti...

Oh what an adorable card.

thanks for joining us at SAM this week.

Fabiola kirjoitti...

c'est un tampon adorable et tu l'as bien mis en valeur

BA kirjoitti...

such a cute card!!
thanks for joining at stampavie & more this week
xoxo BA