sunnuntaina, maaliskuuta 15, 2009

Nukkekodin asukkaat

Nyt esittelen teille nukkekotieni asukkaat.

Ketäpä muita siellä asuisi kuin iki-ihania Forrestereita? :D Joo, tiedän että oikea nimi on pikkarainen, mutta minusta se on kauhea nimi noin suloisille otuksille. Nämä olivat siis minun ja sisarusteni lapsuuden leluja. En ole heitä ominut, vaan ovat hoidossa xD Melko hyvässä kunnossa ovat, puputyttöä lukuunottamatta kaikilla on vielä alkuperäiset vaatteet.

Ensimmäisenä esittelen karhuperheen, joka kuuluu siskolleni. Minusta poika on söpö haalareissaan.

Norsuperhe, jonka poika lienee Bart Simpsonin kaltainen vintiö ahavoituneesta ulkonäöstä päätellen.

Pupulapset ovat aitoja Forrestereita, äiti myöhemmin ostettu ja käsittääkseni Sylvanian families (ehkä Snow-Warren perheestä) sarjaa.

Sammakkolapsilla ei ole koskaan ollutkaan vanhempia, mutta hyvin ovat joukon jatkona menneet. Tältäkin pojalta nukka on omituisesti kulunut.

Aitoja Forrestereita ovat myös Niisku, Niiskuneiti  ja Muumipeikko. Kulumisesta ja liasta voi päätellä näiden olleen hyvin leikittyjä leluja. Näillekin täytyy kotia keksiä joskus, mutta jos aloittaisi silmien uudelleenmaalaamisesta?

En tiedä mihin sarjaan tämä pupuperhe kuuluu, mutta söpöjä ovat. Heille sopisi metsäinen asumispaikka.

Tässä paketin takaa leikatuissa lapuissa näkyy koko sarja. Hiiriperhe näyttää aika suloiselta. Jos joku on tällaisia myymässä, niin kertokaa ihmeessä. Harmittaa, kun perheisiin ei kuulu yhtään vauvoja. Minua ei olisi vaikea suostutella kimppatilaukseen tänne xD
Forresterivanhemmat ovat noin 8,5 cm pitkiä ja lapset 6 cm. Eli koonsa puolesta olisivat noin 1:18 mittakaavassa, mutta omat haasteensa asettaa aivan erilainen ruumiinrakenne nukkekotinukkeihin verrattuna.

Ei kommentteja: